Over Ons

Over Unite sport & preventie

Een team met professionals met jarenlange ervaring in sport en alles weet over de jeugd en preventieve jeugdhulp!

Unite Sport & Preventie daagt jou uit om te sporten! Je kunt bij ons terecht voor fitness-, bootcamp-, kickboks- en zaktraining. Naast sport is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en gezonde voeding. Onze dojo en fitnessruimte zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en fitness-materialen. Je krijgt de juiste begeleiding om op je eigen niveau en behoefte mee te doen. We hebben voor ieder wat wils en we zijn er voor elke doelgroep: voor kids, jeugd, ladies only en men.

De coaches van Unite Sport & Preventie staan voor je klaar om gezamenlijk met jou te werken aan je persoonlijke doelstellingen. Wij dagen je fysiek en mentaal uit. Samen met je coach en andere sporters beleef je plezier, verleg je op een gezonde manier je grenzen en werk je aan je eigen succes. Je zult versteld staan van wat jij kunt bereiken!

We zijn expert om je te ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert bij ons skills die niet alleen nodig zijn bij sport, maar die ook handig zijn voor thuis, school, werk, in je vrije tijd of in je toekomst. Loop jij in de dagelijkse leven ergens tegen aan? Dan zijn onze coaches er voor jou om hierover te praten en te zoeken naar oplossingen.

Onze Missie

Unite Sport & Preventie (hierna Unite) is meer dan een sportschool met beproefde en bewezen effectieve programma’s. Sport wordt hierbij ingezet als middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en leefbaarheid in wijken.

Unite Sport & Preventie beschikt over een team van coaches met jarenlange ervaring die alles weten over preventieve jeugdhulp. Zij weten als geen ander te ondersteunen bij het vinden van oplossingen en het bereiken van doelen. 

Onze coaches werken door middel van sport aan positieve gedragsverandering bij deelnemers. Uit onze dagelijkse praktijk blijkt dat sport een goed middel is om te werken aan zelfvertrouwen en gezonde leefstijl. Met sport overbruggen we leeftijds-, taal- en cultuurbarrières en gevoelens van onveiligheid in de buurt.

We betrekken niet alleen in de jeugd, maar we betrekken het hele gezin. Ook al wil je als ouder je kind zo goed mogelijk opvoeden; opgroeien gaat niet altijd vanzelf. Daarom betrekt Unite Sport & Preventie de ouders/opvoeders/begeleiders bij de start en niet bij de finish.

ons team

Abdellah Saidi

Oprichter Unite Sport & Preventie

Bilal Saidi

Projectcoördinator

Bilal lazaar

Sportcoach

Mohammed Azzamouri

Jongerenwerker/veldwerker

Ons team bestaat uit 12 geïnteresseerde, betrokken en vakinhoudelijk sterke professionals met ambitie en ervaring. Er heerst een groot verantwoordelijkheidsgevoel en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Van ambulante begeleiders tot aan sportcoördinators en spotcoaches.  Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op en wij staan u graag te woord. 

Blijf in contact